Tamashii Dojo

Kyokushin Karate

Tamashii Dojo

Opgericht in 1996, onder leiding van Sensei Henk Druiventak met assistentie van Senpai Emy Overdulve. In 2002 kwamen Shihan Eric Constancia en Sensei Christine Tyl er bij. Over de jaren haalden diverse leerlingen hun zwarte band, Senpai Yordy Jokhoe, Senpai Anita Ly, Senpai Tamara Bindraban, Senpai Erica Ly, Senpai Jurgen Bueving en Sensei Jan-Mark Wams. Karateka’s van Tamashii Dojo doen mee in toernooien over de hele wereld, zoals: Japan, Polen, Engeland, Bulgarije, Spanje, Costa Rica. Maar ook gewoon dichtbij huis in Nederland.

De vereniging is in bijna 30 jaar uitgegroeid tot een community waar iedereen welkom is. Het is een plek waar intensief getraind wordt, maar waar ook ruimte is voor plezier, tranen, vieringen en troost. Hier vormen we karakters, en maakt het niet uit hoe groot of klein je bent; iedereen kan helpen of om hulp vragen. We streven ernaar om het beste uit jezelf te halen en anderen hierbij te helpen. Hier geven we nooit op, we proberen het gewoon nog een keer.

Ongeacht je grootte, kracht, lenigheid of snelheid, bij Tamashii Dojo word je onderdeel van een warme familie. Er kunnen momenten zijn dat je misschien niet staat te springen om te gaan trainen, maar achteraf zul je altijd het gevoel van voldoening koesteren. Het leert je door te zetten, zelfs als het even tegenzit, en toont je hoe krachtig doorzettingsvermogen kan zijn.

Leraren

Shihan Eric Constancia

6e Dan

Sensei Jan-Mark Wams

3e Dan

Senpai Yordy Jokhoe

2e Dan

Assistenten

Senpai Emy Overdulve

1e Dan

Senpai Peter van Mullem

2e Kyu

Senpai Pauline Onderdelinden

2e Kyu

Senpai Bruce Moerdjiman

2e Kyu

Senpai Layla van Donk

2e Kyu